Af: Jesper Christensen\r\n\r\nSå skal produktionen af mine magnetiske afbrydere opgraderes. Hidtil er de alle lavet med pincet, loddekolbe og loddetin. Det er en tidskrævende process som nu forhåbentlig kan springes over, sådan næsten da ;0) Fremover hedder det pincet, stencil og reflow ovn. Det skulle gerne gøre processen væsentlig hurtigere.\r\nFørste step er at får lavet et panel med mange print i en stor ramme, i stedet for en masse løse print. Som det ses på billedet, er første step lavet. Jeg har ført forsyningerne sammen fra flere print, så det er muligt at teste en række at gangen.\r\n\r\n\r\nNæste step er at finde en

leverandør til pcb og stencil. Jeg regner med at bruge www.futurlec.com, hvis de også kan levere stencil. Har sendt dem en e-mail, men ikke fået svar endnu. De er virkelig billige, og tager Eagle filer direkte.\r\nSidste step er at samle alle komponenterne sammen, der skal bruges. Og så få lavet en aftale med Asger ”vores nok mest erfarende medlem i hjemme reflows produktion ”.\r\nTil dem der gerne vil se hvad det går

ud på, er her en video om det. Synes han roder noget med pastaen ellers set det vist meget fint ud.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=aqS-D52-E-Y