Årk hvor er jeg træt af saltsyre og brintoverilte. for det første kan det ikke fåes i 30% efter den nye våbenlov og for det andet er saltsyren godt nok skrap ved helbreddet.\r\n\r\nSå nu skifter jeg een gang for alle over til finætsekrystal, eller på et finere sprog: Natriumpersulfat.\r\n\r\nAlle snakker om at det er sååå frygteligt langsom. Jo jo bevares. I forhold til saltsyren som tog 20-60 sekunder til 10-25minutter er der da noget af

et spring. Men til gengæld risikere man ikke at få vand i lungerne, eller ruste alle ens chromrør i boligen.\r\n\r\nHans-H var hovedsponsor, og vi købte det hele i Tyskland hos www.Reichelt.de\r\n\r\nDer kom 2 pakker. Printeren havde Hans-H stående, og også nogle rester pergamentpapir.\r\n\r\nPakker til fremkaldelse af print.\r\n\r\nOg når tingene er pakket ud.\r\n\r\nÆtsekar med tilbehør. Varmeapparat, termometer, ætsekar med luftpumpe, printholder og manual.\r\n

\r\nÆtsekaret når det er samlet, med Natriumpersulfatpulver i bøtter og en stabel print klar til belysning.\r\n\r\nOg eftersom jeg gerne vil have noget rindende vand lige i nærheden af min printfremstilling, så jeg mig nødsaget til at sætte et bord op ved siden af vasken i kælderen.\r\n\r\n \r\n\r\n

Ætsekar klar til at blive taget i brug med bord, strøm, vask og masser lys.

Ætsekar klar til at blive taget i brug med bord, strøm, vask og masser lys.

zp8497586rq