Og jeg må være ærlig at sige, at jeg synes man får rigtig meget for pengene.\r\n\r\nDet blev til et Rigol DS4024: 4 kanals, 200MHz. Rigtigt lækkert med masser memory og et stort display.\r\n\r\nDesværre har det også en frygtelig masse varme det skal af med, så der sidder en yderst potent 120mm blæser og sørger for solid køling af de hede FPGAer.\r\n\r\nI forbindelse med nyt køb indbefatter det også en trialperiode med alle software options, herunder SPI dekodning.\r\n\r\nDette er tilfældigvis hvad jeg roder med i øjeblikket, så scopet blev sat til test ved siden af min Intronix Logic analyzer. Konklusionen er lidt blandet:\r\n\r\nDa Rigols SPI BUS decoding blev sat ordentligt op virkede det rigtigt godt. Ja faktisk var jeg i stand til at finde netop den stump af data jeg havde brug for pga. den store memorydybde samt Record-funktionen, som muliggør optagelse af flere “frames/trig”.\r\n\r\nMen jeg fandt en fejl i deres software. Og er man ikke bekendt med den, får man præsenteret forkerte data. Det er noget rigtigt l…!\r\n\r\nSe videoen, som demonstrere fejlen, og hvordan man omgår den.\r\n\r\n

987zzz321